sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Tiesitkö, että kasvojesi iho kertoo sisäelintesi tilasta?




Kasvot ovat kehomme näkyvin osa ja viestitämme sen ilmeillä monenlaisia asioita kanssaihmisillemme. Sen lisäksi kasvomme viestivät kehomme sisäisistä asioista itsellemme, mutta emme useinkaan tiedosta näitä viestejä.

Kiinalaisessa lääketieteessä kasvojen eri osat yhdistyvät sisäelimiin. Näin ollen iho-ongelmat ja niiden sijoittuminen kasvoissa kertovat, minkä sisäelimen toiminnassa on ongelmaa. Tämä on erittäin arvokasta tietoa, sillä emmehän pääse suoraan näkemään sisäelimiämme - ennen kuin niiden ongelma on päässyt niin pitkälle, että niitä joudutaan tähystämään.

Kasvojen osat yhdistyvät sisäelimiin mm. seuraavasti:
  • nenä, poskipäät sydän
  • kulmakarvojen väli, silmien aluset, poskien sivut, ylähuuli vatsalaukku
  • posket, suupielet /leukaperät paksusuoli
  • korvat, leuka, silmien aluset munuaiset
  • kulmakarvat, silmien aluset, ylähuulen sivut maksa
  • otsa, leuka virtsarakko
  • alahuuli ohutsuoli.

Itselläni oli aikaisemmin valtavasti ongelmia huulten kuivumisen kanssa. Erityisesti talvisin huuleni olivat monesti ihan vereslihalla ja todella kipeät; ajoittain ongelma haittasi elämääni suuresti. Mitkään rasvat eivät auttaneet, vaan hoidon täytyi tulla sisältä päin.

Monta vuotta ongelmasta kärsittyäni selvisi, että vatsalaukkuni tuotti liian vähän vatsahappoja, minkä vuoksi ruoka suli huonosti aiheuttaen ongelmia ohutsuolessa. Huuleni siis viestivät kasvokartan mukaisesti ongelmista vatsalaukussa ja ohutsuolessa. Nyt kun olen korjannut ongelmat kyseisissä elimissä ruokavalion ja stressinhallinnan keinoin, eivät huuleni enää juurikaan kuivu - varsinkaan ongelmaksi asti.

En siis omasta kokemuksestani voi muuta kuin uskoa tähän kasvokarttaan :)

Onko sinulla toistuvasti näppylöitä tai ihottumaa jossain osassa kasvojasi? Tai usein tummat silmien aluset silmäpusseineen? Jos on, kannattaa sinunkin kääntyä kehosi puoleen sisäisesti ja korjata ongelmat sisältä päin ulkoisten oireiden hoitamisen sijasta. Näin pääset lopulta ongelmasta kokonaan eroon - kuten itse pääsin piinaavasta ja kivuliaasta huulten kuivumisongelmasta.


Kuuntele siis kehoasi
Se on äärettömän fiksu ja kertoo sinulle ongelmista jo kauan ennen kuin ne ilmenevät vakavampina sairauksina!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti