sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Herkuttele terveellisesti ihanan pehmeillä ja makeilla Luontaistukun viikunoilla


Meillä ihmisillä on luonnostaan mieltymys makeaan, joten sitä vastaan on hampaat irvessä turha taistella - toisinaan vaan täytyy saada jotain hyvää! Se sitten on toinen asia, mitä se hyvä kenellekin tarkoittaa... Jos haluat karkin, pullan ja keksien sijaan hemmotella itseäsi jollain terveellisemmällä hyvällä, ovat Luontaistukun suussa sulavan herkulliset kuivatut viikunat erinomainen vaihtoehto.

 


Käytän itse kuivahedelmiä raakakakkujen valmistuksessa sekä makeannälkään sellaisenaan, ja olen tähän mennessä ehtinyt kokeilla niitä useamman merkkisiä. Makuun vaikuttaa olennaisesti se, minkälaisissa olosuhteissa tuoreet hedelmät on kasvatettu ja miten ne on kuivatettu; tästä syystä merkillä on väliä.

Viikunoista ehdottomasti parhaimmat saat Luontaistukusta. Ne ovat alkuperältään Turkkilaisia ja maultaan yksinkertaisesti niin mahtavia, että niitä ei voi vastustaa - itselläni ne menevät siis täysin karkin korvikkeesta :) Luontaistukun viikunat ovat luomulaatuisia ja näin ollen kasvatettu ilman kemiallisia lannoitteita ja torjunta-aineita.




Viikunat sisältävät paljon kalsiumia ja vatsalle hyvää tekevää ravintokuitua. Juuri suuren kuitupitoisuutensa vuoksi viikunat eivät nosta verensokeria yhtä paljon kuin puhdas sokeri, vaikka ne erittäin makeita ovatkin. Näitä voit siis herkutella hyvällä omallatunnolla :)

Tilauksen voit tehdä täältä. Muistathan, että ensimmäistä kertaa Luontaistukusta tilatessasi saat tilauksestasi 10%:n alennuksen koodilla KIRSIK10.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti